Τρόποι Αποστολής ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας(μέσω email ή μηνύματος στο κινητό σας από εμάς)θα ξεκινήσει η διαδικασία εκτέλεσης και αποστολής.

Οι παραλαβές των προϊόντων γίνονται εντός 2-5 ημερών από την στιγμή που θα ληφθεί η παραγγελία σας.Η παράδοση των προϊόντων θα γίνεται από Δεύτερα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 17:00.

Το κόστος αποστολής προσδιορίζεται από το ύψος της παραγγελίας σας. Έτσι για παραγγελίες μέχρι 49€ το κόστος αποστολής είναι 4€ με Φ.Π.Α. για όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες μεγαλύτερες των 49€ τα έξοδα αποστολής θα είναι δωρεάν.

Η Eco-strom δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων όταν στην διαδικασία υπεισέρχονται αστάθμητοι παράγοντες. Ενδεικτικά δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης – εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή αλλού είδους απεργίες που επηρεάζουν την διακίνηση των εμπορευμάτων. Στην περίπτωση αυτή θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας στα στοιχεία που μας έχετε παραχωρήσει για να συνεννοηθούμε για τη νέα ημερομηνία παράδοσης.

Διευκρινίσεις:

Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο.

Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.

Όλες οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν τον νόμιμο ΦΠΑ.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΛΕΥΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:

1) Με αντικαταβολή

Το e-shop της Eco-strom σας δίνει τη δυνατότητα εξόφλησης των προϊόντων που παραγγείλατε κατά την παραλαβή τους.

Εξοφλείτε δηλαδή τις αγορές σας (μετρητοίς) στη μεταφορική εταιρεία, μόλις τα παραλάβετε.Υπάρχει επιβάρυνση 1,50€.

2)Πληρωμή μέσω καλαθιού από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Eco-strom.

3) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό