Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα
που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της εταιρείας μας σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε.

Φθορές προϊόντων κατά την παράδοση :
Προτείνεται στους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος όταν παραλαμβάνουν προϊόντα σε  συσκευασίες όπου αυτές έχουν υποστεί φθορά  ή ολική καταστροφή τότε θα πρέπει να απευθυνθούν σε έμας  ΑΜΜΕΣΑ ακόμη και κατα την διάρκεια της παραλαβής.

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013).

Η επιστροφή χρήματων θα πρέπει να γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή, δηλαδή αν μια συναλλαγή έχει πραγματοποιηθεί μέσω κάρτας, τότε και η επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί στην κάρτα και όχι με μεταφορά σε λογαριασμό του πελάτη.

Η ΕΓΓYΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ:

  1. Ελάττωμα του προϊόντος , το οποίο οφείλεται σε κακή ή μη ενδεδειγμένη χρήση του από τον αγοραστή , όπως ενδεικτικά : καμένη , λεκιασμένη ή σχισμένη επιφάνεια στρώματος , έκθεση σε νερό ή υγρασία.
  2. Φθορές από την χρήση καθαριστικών υγρών και την επαφή με νερό. Η χρήση υγρών καθαριστικών και η επαφήμε το νερό μπορεί να βλάψουν σημαντική τα υλικά των προϊόντων και να αλλοιώσουν τις ιδιότητες τους.
  3. Κακοποίηση από άλλες χρήσεις , όπως σιδέρωμα ή λεκέδες από σωματικές εκκρίσεις

Ακύρωση Παραγγελίας:
Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να κάνετε πίσω «back» και να αφαιρέσετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι σας πατώντας στο κουμπί «αφαίρεση.

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να μας το δηλώσετε τηλεφωνικά ή με e-mail  ΑΜΜΕΣΑ και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.

Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 22530 23440 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς.                                     Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

Σε περίπτωση που παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και επιθυμείτε την ακύρωση της τότε επικοινωνήστε με το 22530 23440 και δώστε τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Εγγύηση προϊόντων:
Παρέχουμε 10 ετής εγγύηση για τα προϊόντα της Ecomat.

Η ECOMAT σας ΕΓΓΥΑΤΑΙ την ποιότητα των στρωμάτων της, ως προς τα υλικά τους αλλά και ως προς την καλή κατασκευή τους, με έως (10) έτη για τον πυρήνα και (2) έτη για τα υφάσματα, το καπιτονέ και τα υλικά γεμίσματος. Η εγγύηση αυτή καλύπτει βλάβες του προιόντος που οφείλονται σε ελαττωματική κατασκευή ή πιθανή αστοχία υλικού με την παρακάτω ανάλυση:

1. Πλήρη εγγύηση επισκευής ή αντικατάστασης, από την μέρα αγοράς μέχρι το 2ο έτος με συμμετοχή του πελάτη στο 0%.

2. Εγγύηση επισκευής ή αντικατάστασης από το 3ο έτος μέχρι το 5ο έτος  με συμμετοχή του πελάτη στο 40%.

3. Εγγύηση επισκευής ή αντικατάστασης από το 6ο έτος μέχρι το 10ο έτος  με συμμετοχή του πελάτη στο 80%.

Αρχικά πρέπει να μας αποσταλεί στο e-mail: info@eco-mat.gr: 1. Φωτογραφικό υλικό που να αποδεικνύει το πρόβλημα του στρώματος 2. Απόδειξη αγοράς 3. Φωτογραφία της βάσης του κρεβατιού. Κατόπιν το τεχνικό τμήμα θα αξιολογήσει τις φωτογραφίες και θα σας ενημερώσει για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Για να ισχύει η εγγύηση απαραίτητη προϋπόθεση είναι να τηρούνται οι παρακάτω οδηγίες σωστής χρήσης του στρώματος.

• Τοποθετήστε απαραιτήτως το στρώμα πάνω σε βάση υπόστρωμα ή ανατομικό τελάρο με έως 3 cm κενό.

• Μην χρησιμοποιείτε το στρώμα ως «τραμπολίνο» διότι μπορεί να προκαλέσει παραμόρφωση στα ελατήρια, είναι κάτι που αναγνωρίζεται    εύκολα.

• Μην λυγίζετε το στρώμα σας κατά την μεταφορά του διότι προκαλούνται ανεπανόρθωτες ζημιές.

• Διασφαλίζετε ότι το στρώμα παραμένει στεγνό και αερίζετε το τακτικά.

• Γυρίζετε το στρώμα σας κάθε 2 μήνες. Αυτό εξασφαλίζει την απαραίτητη “ξεκούραση” των υλικών.

• Χρησιμοποιείτε απαραιτήτως προστατευτικό κάλυμμα στρώματος. Ένα αρκετά λερωμένο στρώμα χάνει την εγγύηση του.