Πληρωμή μέσω Χρεωστκής ή Πιστωτικής Κάρτας:
Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express, καθώς χρησιμοποιεί τα onLine συστήματα της Eurobank S.A. και της Paypal. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήστε τις οδηγίες που θα σας δωθούν από την Eurobank S.A. ή την Paypal.

TBI Bank (3-60 δόσεις χωρίς κάρτα & 100% online)

Επιλέγοντας σαν τρόπο πληρωμής TBI Bank, μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον της TBIBank. Ακολουθείτε μία διαδικασία κι έπειτα θα μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα της επιλογής σας με χρηματοδότηση, ορίζοντας εσείς την διάρκεια και το χρηματικό ποσό των δόσεων σας. Μάθετε περισσότερα στο Αγοράστε τώρα, πληρώστε αργότερα, BNPL, Ευέλικτη Χρηματοδότηση – TBI Bank

Αντικαταβολή – Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας:
Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας μας ή της Courier, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Ισχύει μόνο για μαξιλάρια και προστατευτικά για αγορές άνω των 45,00 (όχι για στρώματα – ανωστρώματα). Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει ΔΩΡΕΑΝ για την Λέσβο και Καλλονή και με μικρό κόστος για όλη την Ελλάδα.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς μας που θα σας σταλεί με e-mail μετά την παραγγελία σας και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στα email: xalkodaimon@gmail.com ή στο  ecostrom.gr@gmail.com ή ακόμη και στο viper 6977615439 Χαλκοδαίμων Ευάγγελος.

Πειραιώς: GR57 0172 7160 0057 1610 5257 175   Ε Μ ΧΑΛΚΟΔΑΙΜΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Eurobank: GR 58 0260 4630 0009 1020 030 0169   Ε Μ ΧΑΛΚΟΔΑΙΜΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

*** Σε περίπτωση τραπεζικού εμβάσματος από άλλη τράπεζα, το ύψος της τραπεζικής προμήθειας που επιβαρύνει τον πελάτη είναι 3.00 €

* ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, οι διαθέσιμοι τρόποι εξόφλησης είναι: 1) Eurobank S.A. ή Paypal, 2) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα της εταιρείας μας:
Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωση της παραγγελίας επιλέξτε στη Μέθοδο Αποστολή το «Παραλαβή από κατάστημα». Η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημα μας. Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή.
Σε περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα σας ενημερώνουμε ότι η χρέωση θα γίνει στο κατάστημα. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητα σας (ή το διαβατήριο) κατά την εξόφληση της παραγγελίας στο ταμείο του καταστήματος.

Παραγγελίες άνω των €500 προς ιδιώτες και άνω των €1500 προς επιχειρήσεις:
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03.01.2012 παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:
• Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
• Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτας σας

Η αποστολή όλων των προϊόντων μας γίνεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε ολη την ΕΛΛΑΔΑ

Η μεταφορά αφορά έως την είσοδο (πεζοδρόμιο) της διεύθυνσης παράδοσης που μας δηλώσατε.

Εάν θέλετε παράδοση στον όροφο σας, αυτό γίνεται σε συνεννόηση με τους μεταφορείς  με το ανάλογο

τίμημα. Το σύνηθες κόστος ανέρχεται σε 10€ για παράδοση στον πρώτο όροφο και 5€ για  κάθε επιπλέον

όροφο. Η τιμή αφορά ανά τεμάχιο.